27 augustus 2024
09:30 - 12:30
Volgt z.s.m.
Wil je aan de slag met het terugdringen van personeelstekorten?

Zijn personeelstekorten dagelijks voelbaar in jullie organisatie? Hebben jullie medewerkers (veelal) kleine contracten en hebben jullie moeite om medewerkers te behouden? Is het voor jullie een uitdaging om de medewerkers met een groot contract in te roosteren zonder veel minuren? Ben je benieuwd hoe je een betere werk-privé balans krijgt door contractuitbreiding? Dan is deelname aan deze workshop iets voor jou. Stichting Het Potentieel Pakken en het Ministerie van VWS nemen je mee in de kansen voor contractuitbreiding als mogelijke oplossing voor de personeelstekorten.

Wat gaan we doen

Je krijgt inzicht in de kansen voor contractuitbreiding en praktische handvatten om met dit thema aan de slag te gaan binnen jouw organisatie. Stichting Het Potentieel Pakken heeft inmiddels 50 organisaties begeleid op dit thema en zij delen hun opgedane kennis en inzichten. De workshop wordt afgesloten met het ministerie van VWS; zij informeren jullie over randvoorwaarden voor als je organisatie een meerurenbonus in wilt zetten om contractuitbreiding te stimuleren.  

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Iedereen binnen een organisatie die zich actief bezighoudt met personeelstekorten; HR-professionals, managers, teamleiders.

Programma

De workshop start om 9:30 uur en eindigt om 12:30 uur (inloop van 9:00 uur). Aansluitend is er een mogelijkheid om te blijven lunchen.

Kosten

Deelname aan de workshop is kosteloos. Ben je verhinderd, dan gelieve uiterlijk 5 werkdagen van tevoren je deelname aan de bijeenkomst annuleren.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Ministerie van VWS, Stichting Het Potentieel Pakken en regionale werkgeversorganisaties. 

werken in de zorg 2

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.