team-spirit-2447163_960_720
Lidmaatschap WGV ZHZ

WGV ZHZ is een samenwerkingsverband van aangesloten zorg- en onderwijsorganisaties in de regio Zuid-Holland Zuid. Door samen te werken, krijgen we de slagkracht die deze regio nodig heeft.

Commitment

Als samenwerkingsverband onderhoudt WGV ZHZ diverse netwerken. Deelname levert jouw organisatie toegang tot deze netwerken. Voorbeelden zijn de netwerken van hoofden P&O, Opleidingsmanagers en recruiters. Deelnemers van WGV ZHZ participeren actief in deze netwerken, delen best practices en inspireren elkaar. Daarnaast bieden we jouw zorgorganisatie de mogelijkheid om vacatures te plaatsen op onze website www.zorgenwelzijnwerkt.nl.

Prijs

De kosten voor deelname worden gebaseerd op het aantal medewerkers binnen je organisatie. De aansluitprocedure begint met een gesprek met de bestuurder van WGV ZHZ.

Contact

Lid worden? Met jouw deelname kun je actief bijdragen aan het terugdringen van de personeelstekorten in zorg en welzijn in de regio Zuid-Holland Zuid! Neem vrijblijvend contact met ons op.

werken in de zorg 1

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.