Subsidie thema

Uitdaging

Subsidies zijn vaak best complex. En het zijn er ook nog eens veel. Hoe kan een werkgever deze gelden nu echt benutten? 

Oplossing

Op de hoogte blijven van bestaande en nieuwe subsidies en weten waarvoor je deze kunt inzetten. Dit leidt tot meer tijd en geld voor leren en ontwikkelen in de organisatie.


Subsidieregeling Sectorplan Plus

Deze subsidie van het Ministerie van VWS stimuleert werkgevers in het aanbieden van extra opleidingen. Dit levert een directe bijdrage aan het aanpakken van de tekorten in de sector. Deze regeling is sinds 2017 actief en vergoed een deel van de opleidingskosten. De focus ligt op beroepsopleidingen en het bij- en nascholen van zorgprofessionals. Meer informatie is te vinden op de website van SectorplanPlus via onderstaande button of neem contact op met Robin Haksteeg.

NL leert door meer witruimte-1
Subsidieregeling NL leert door met inzet van sectoraal maatwerk

Met deze subsidie kun je jouw werknemers diverse activiteiten aanbieden gericht op loopbaanontwikkeling en het behoud van medewerkers. Het kan bijvoorbeeld gaan om een ontwikkeladvies waarbij de werknemer samen met een loopbaancoach een plan maakt voor de toekomst. Deze regeling sluit goed aan bij het inzetbaar en wendbaar houden van de werknemers. Meer informatie is te vinden op de website van RegioPlus via onderstaande button of neem contact op met Robin Haksteeg.

Subsidiewijzer RegioPlus

Naast de subsidies die wij in de regio beschikbaar hebben zijn er nog talloze andere regelingen. Ons samenwerkingsverband RegioPlus heeft hier een subsidiewijzer voor ontwikkeld. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar financiering voor een proefplaatsing? Of vraag je je af of er subsidie mogelijk is voor e-health oplossingen? Je vindt er alles over op de website van RegioPlus via onderstaande button.

werken in de zorg 3

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.