26 november 2024
14:30 - 16:30
Volgt z.s.m.

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het regionale netwerk voor én door zorgprofessionals. Samen met medewerkers uit zorg en welzijn werken we aan toekomstgerichte zorg waarbij we inzetten op:

  • Domein overstijgende verbinding: ontmoet en werk samen met zorgprofessionals uit verschillende organisaties en disciplines.
  • Het versterken van verandervaardigheden: leer hoe een veranderproces werkt, welke vaardigheden jij kunt inzetten om een verandering tot stand te brengen en wie je hiervoor nodig hebt.
  • Zeggenschap: door meer invloed uit te oefenen kun je een actieve bijdrage leveren aan verandering wat leidt tot meer werkplezier en kwaliteit van zorg.

Hoe doen we dat?

  1. Regelmatige netwerkbijeenkomsten: we organiseren bijeenkomsten waar je collega's uit de regio kunt ontmoeten en waarin we zorgen voor een inspirerende spreker en/of een workshop aanbieden die gericht is op het versterken van jouw verandervaardigheden.
  2. Ondersteuning en begeleiding: in samenwerking met Het Verbeterlab bieden we online werksessies aan waarin je werkt aan jouw veranderkracht én aan oplossingen voor vraagstukken vanuit de praktijk.

Meld je aan!

Ben jij een zorgprofessional die interesse heeft in de beweging tot meer zeggenschap en verandering in de zorg? Meld je aan dan aan voor deze bijeenkomst via de button bovenaan de pagina.

Heb je vragen?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met projectleider Anne Kempe.

Werken in de zorg 4 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.