business-3167295_1920


Juridisch voordeel door samenwerking met Ten Holter Noordam advocaten

De zorg is in beweging. Nieuwe financieringsregels, bezuinigingen en complexe regelgeving zorgen ervoor dat de branche veel veranderingen doormaakt. Om aan de kwaliteitseisen te kunnen voldoen en slagvaardig te kunnen optreden, is een grondige kennis van de branche en haar regelgeving vereist. Het zorgteam van Ten Holter Noordam advocaten (THNA) heeft deze kennis in huis. Al jarenlang ondersteunen zij zorg- en welzijnsorganisaties in de vorm van advies en juridische begeleiding bij gerechtelijke procedures. WGV ZHZ heeft mooie afspraken kunnen maken met THNA waarvan onze leden kunnen profiteren van nog meer voordelen. Wil je weten welke voordelen dit voor jouw organisatie kan opleveren? Lees dan verder.

Werkplezier_shutterstock_1320354794
Website Zorgenwelzijnwerkt

Op onze vacature website vind je een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Naast plaatsing van de vacatures op onze werksite, komen de vacatures ook op de landelijke site van 'ontdek de zorg' terecht mits deze aan de voorwaarden van de landelijke site voldoen. Onze leden kunnen hun vacatures kosteloos plaatsen met behulp van een inlog.

werken in de zorg 2

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.