Header_dialoogsessie_maart2023_16-9

Uit onze gesprekken met leidinggevenden komt naar voren dat de zorg voor de medewerkers en de organisatie nogal eens ten koste gaat van de leidinggevende zelf. Daarom organiseert de werkgeversvereniging dit jaar speciaal voor leidinggevenden in zorg & welzijn een drieluik over sterk leiderschap.

Dit drieluik biedt jou als leidinggevende de gelegenheid om je inhoudelijk te verdiepen, ervaringen met collega’s uit te wisselen en stil te staan bij jezelf en jouw eigen ontwikkeling. Met als doel dat je op gezonde wijze het beste uit jezelf en jouw team kunt blijven halen. Het drieluik wordt geleid door ervaren gespreksleiders die de sector goed kennen en heeft een onderlinge samenhang. We adviseren je dan ook om je voor alle dialoogsessies aan te melden.

De data en thema's zijn:

De sessies vinden plaats van 10:00-12:30 uur (inloop 9:30 uur) in de rustieke en comfortabele kaasboerderij ‘de Graafstroom’, Abbekesdoel 2 in Bleskensgraaf en eindigen met een goed verzorgde, optionele lunch na afloop.

Ze zijn opgebouwd rondom drie pijlers:

1.     Inhoudelijke verdieping: inspirerende en concrete onderwerpen rondom leiderschapsontwikkeling

2.     Onderlinge uitwisseling: samen met andere leidinggevenden in zorg & welzijn reflecteren en van elkaar leren

3.     Stilstaan bij jezelf: afstand nemen van de hectiek en ruimte creëren voor jouw eigen ontwikkeling en balans

Klik op de thema's voor meer informatie en om je aan te melden. Of neem contact op met Hanneke Visser.

Werken in de zorg 4 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.