30 maart 2023
09:30 - 12:30
Abbekesdoel 2 in Bleskensgraaf

Vanwege grote belangstelling is deze sessie 'Sterk in je leiderschap' inmiddels VOL. Had je je hier graag voor aan willen melden, stuur dan een bericht naar Hanneke Visser. Mocht iemand zich afmelden, dan brengen we je daarvan op de hoogte. Ook onderzoeken we bij voldoende animo de mogelijkheid om een extra sessie te organiseren.

Echte aandacht in 5 minuten: hoe doe je dat?

Uit onderzoek naar de redenen voor vertrek van zorgmedewerkers blijkt dat persoonlijke aandacht van de leidinggevende heel belangrijk is. Maar wanneer voelt iemand zich gezien en gehoord? Valt aandacht te managen? En hoe doe je dat als je agenda boordevol zit en je heel veel medewerkers aanstuurt?

Meld je snel aan voor deze 1e dialoogsessie uit het drieluik ‘Sterk in je leiderschap’ dat de werkgeversvereniging dit jaar speciaal voor leidinggevenden en managers in zorg & welzijn organiseert. Het biedt jou als leidinggevende of manager de gelegenheid om je inhoudelijk te verdiepen, ervaringen met collega’s uit te wisselen en stil te staan bij jezelf en jouw eigen ontwikkeling. Met als doel dat je op gezonde wijze het beste uit jezelf en jouw team kunt blijven halen.

De dialoogsessie wordt geleid door ervaren gespreksleiders die de sector goed kennen en is opgebouwd rondom drie pijlers:

1.     Inhoudelijke verdieping: inspirerende en concrete onderwerpen rondom leiderschapsontwikkeling

2.     Onderlinge uitwisseling: samen met andere managers in zorg & welzijn reflecteren en van elkaar leren

3.     Stilstaan bij jezelf: afstand nemen van de hectiek en ruimte creëren voor jouw eigen ontwikkeling en balans

De dialoogsessie vindt plaats van op 30 maart van 10:00-12:30 uur (inloop 9:30 uur) in de rustieke en comfortabele kaasboerderij ‘de Graafstroom’, Abbekesdoel 2 in Bleskensgraaf. Na afloop is er een goed verzorgde, optionele lunch.

Meld je aan of neem voor meer informatie contact op met Hanneke Visser.

werken in de zorg 2

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.