5 oktober 2023
09:30 - 12:30
Abbekesdoel 2 in Bleskensgraaf
Sturing geven aan behoud of vertrek: hoe doe je dat?

Een gebrek aan doorgroeimogelijkheden is voor medewerkers in zorg en welzijn een belangrijke reden om van baan te veranderen of zelfs in een andere sector te gaan werken. Hoe kun je die behoefte aan loopbaanontwikkeling ondersteunen en hoe ga je om met het risico dat ze dan gaan ‘lopen’? En is het behoud van jouw medewerkers wel het juiste perspectief?

Meld je snel aan voor deze 3e dialoogsessie uit het drieluik ‘Sterk in je leiderschap’ dat de werkgeversvereniging dit jaar speciaal voor leidinggevenden in zorg & welzijn organiseert. Het biedt jou als leidinggevende de gelegenheid om je inhoudelijk te verdiepen, ervaringen met collega’s uit te wisselen en stil te staan bij jezelf en jouw eigen ontwikkeling. Met als doel dat je op gezonde wijze het beste uit jezelf en jouw team kunt blijven halen.

De dialoogsessie wordt geleid door ervaren gespreksleiders die de sector goed kennen en is opgebouwd rondom drie pijlers:

1.     Inhoudelijke verdieping: inspirerende en concrete onderwerpen rondom leiderschapsontwikkeling

2.     Onderlinge uitwisseling: samen met andere leidinggevenden in zorg & welzijn reflecteren en van elkaar leren

3.     Stilstaan bij jezelf: afstand nemen van de hectiek en ruimte creëren voor jouw eigen ontwikkeling en balans 

De sessies vinden plaats van 10:00-12:30 uur (inloop 9:30 uur) in de rustieke en comfortabele kaasboerderij ‘de Graafstroom’, Abbekesdoel 2 in Bleskensgraaf en eindigen met een goed verzorgde, optionele lunch na afloop.

Meld je aan of neem voor meer informatie contact op met Hanneke Visser.

werken in de zorg 3

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.