Al 16 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

De zorg loopt over: een toenemende zorgvraag en een krappe arbeidsmarkt zet de sector verder op scherp. De ervaren werkdruk is gigantisch en de verwachting is dat deze nog verder toeneemt. De mentale vermoeidheid van zorgprofessionals is hoog in een tijd waar we te maken hebben met toenemend verzuim en uitstroom, voortschrijdende vergrijzing en de daarmee samenhangende complexiteit van de zorgvraag. Het belang van mensgericht organiseren in de zorg is groter dan ooit. Hoe kan HR hier nu écht richting aan geven en wat vraagt dat op bestuursniveau? Hoe geef je invulling aan het HR-beleid als arbeidsmarkttekorten het Nieuwe Normaal zijn? Hoe voer je als organisatie het gesprek en versterk je het innovatieve vermogen van je zorgprofessional? Ga back to basic en daarmee terug naar de kern van je organisatie: Putting People First.

In dialoog over

  • Strategische Personeelsplanning – en beleid
  • Digitalisering en de veranderende rol van HR-analytics
  • Duurzaam HR-beleid en talentmanagement
  • Verbindend Leiderschap en zelforganisatie
  • Organisatieontwikkeling en cultuurverandering
  • (Regionaal) samenwerken aan een vitaal zorglandschap

Inspirerende visies door:

Dagvoorzitter:

Sanne van Paassen, Spreker, Peak Performance Coach, Cycling Commentator, Eurosport en Winnares wereldbeker klassement veldrijden seizoen 2010/2011

Medewerkers eerst!

Tommie Niessen, Verpleegkundige, spreker en auteur van ‘Tommie in de Zorg’, ‘Tommie in gesprek’ en ‘Kastanjehoeve’

Veerkracht komt uit jezelf, ik geef je alleen een zetje

Niek van den Adel, Spreker en auteur van o.a. ‘Zet de patiënt op 2’, ‘Crash’ en ‘De Lamme leidt De Blinde’

Plenaire dialoog: Zuurstof voor zorgprofessionals: begint bij jezelf!

Anouk ten Arve, Programmamanager, Stichting IZZ en Auteur van het managementboek ‘Zuurstof voor Zorgprofessionals’

Bert Roelofs, Manager Mens, Cultuur en Leiderschap, Rivas Zorggroep

Rianne Jasperse, Manager HRM, De Wever

Praktijkcases en workshops

Door o.a.: Labor Redimo, Intrakoop, Amstelring, Ziekenhuis Rivierenland, Kempenhaeghe, Europass, Thebe, Zuyderland Care en ZorgSpectrum, Appical, FWG Progressional People, PFZW, Educared, Zorgwerk, Effectory, DUO, Colijn & Partners, IJK, Ixly, OAZ

Korting voor onze leden

Leden van WGV ZHZ die zich voor 5 september aanmelden, profiteren van €50,- korting. De korting kan worden verzilverd met code ZOWE50HRZ.

Registreren en meer informatie

Aanmelden kan via de website HRMindezorg.nl.

Meer informatie vind je in de flyer.

 

werken in de zorg 5

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.