Dialoogsessie 8 juni 2023

Donderdag 8 juni vond de 2e dialoogsessie plaats van het drieluik ‘Sterk in je leiderschap’. Dit drieluik is door ‘Sterk in je werk’-coaches Heleen van Terheijden en Gerard de Winter speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden van de zorgorganisaties die bij Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid zijn aangesloten. De bijeenkomst vond plaats in de authentieke setting van kaasboerderij De Graafstroom.

Het onderwerp was ‘Het goede gesprek over lastige thema’s’. Na een inleiding over onderstroom en weerstand gingen de deelnemers in kleine groepen uiteen om te praten over eigen gevoeligheden, dilemma's en valkuilen. Er ontstonden open en onderzoekende dialogen, er werden tips en adviezen gedeeld en vonden de leidinggevenden erkenning voor de soms lastige positie waarin zij werken.

Op donderdag 5 oktober a.s. vindt het 3e deel van dit drieluik plaats. Dan zal het gaan over de vragen: Hoe kun je de ontwikkeling van je medewerkers stimuleren en voorkomen dat ze vervolgens vertrekken? En: is het willen behouden van jouw medewerkers wel het juiste perspectief? Wil je erbij zijn? Je hoeft daarvoor niet de eerste 2 delen van het drieluik te hebben bijgewoond. Meld je dan hier aan.

werken in de zorg 1

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.