Logo Strategisch Sterk

Na het succes van vorig jaar, heeft WGV ZHZ opnieuw de 3-daagse Training Strategische Personeelsontwikkeling georganiseerd, met de eerste trainingsdag die plaatsvond op dinsdag 26 maart.

De 3-daagse training verzorgt door Jeannot van Mierlo van Moon HRM biedt deelnemers de mogelijkheid om stap voor stap te bouwen aan Strategische Personeelsontwikkeling (SPO), waarbij SPP (Strategische Personeelsplanning) en SOP (Strategisch Ontwikkelplan) geïntegreerd worden in een vijf-stappenmethode.

SPO = SPP + SOP

Geïntegreerde vijf-stappenmethode Moon HRM

Het belooft drie dagen vol tegenstellingen te worden: van duidelijkheid tot verwarring, van eenvoud tot complexiteit, en van het maken van keuzes tot het nemen van besluiten.

Deelnemers zullen tijdens deze training praktisch aan de slag gaan met SPO en leren hoe ze met de methode van Strategische Personeelsontwikkeling het proces van SPP verder kunnen professionaliseren.

De volgende trainingsdagen zijn gepland op 23 april en 28 mei. 

Voor meer informatie neem contact op met projectleider Felie van der Geer.

Werken in de zorg 6 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.