Afbeelding2

Op 21 september organiseerden we de Masterclass Talentgericht werken en ontwikkelen. Zo'n 20 mensen uit 8 verschillende organisaties namen hieraan deel. De masterclass werd begeleid door Leeuwendaal.

Talentmanagement

De bijeenkomst begon met een heldere inleiding van Leeuwendaal op het onderwerp talentmanagement. Aan de orde kwam dat ontwikkelen een belangrijke bijdrage levert aan het behoud van medewerkers. De deelnemers waren enthousiast over de voorbeelden die werden genoemd omdat deze voor hen erg herkenbaar waren. De heldere uitleg van Leeuwendaal zorgde niet alleen voor herkenning, maar ook voor een frisse kijk op dit interessante thema.

Uitwisselen ervaringen

De deelnemers wisselden ervaringen uit vanuit de eigen organisatie. Dat leverde geanimeerde gesprekken op, wat leidde tot diverse afspraken en nieuwe contacten onderling. De uitwisseling leverde verder een groot aantal tips en bevindingen op. Dat is te lezen in het verslag.

Input voor vervolg

Aan het eind kon iedereen concreet aangeven waarbij men anderen zou kunnen helpen en waarbij men zelf hulp kan gebruiken. Dit leverde goede input op voor een vervolg op de Masterclass.

Werken in de zorg 4 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.