ZORGTA~4

De afgelopen maand hebben we samen met Jolanda Roestenburg en Peter Verhage hard gewerkt aan het creëren van een aansprekende campagne voor het werken in zorg en welzijn, die tevens aansluit op de landelijke campagnes van Ik Zorg, en Kom Zorgen Dan, genaamd: ‘zorgtalent. maakt het verschil’. We leiden talentgericht op, de flexibele manier van opleiden maakt verschil voor de arbeidsmarkt en werkgevers, maar bovenal: de zorgtalenten maken het verschil in het leven van hun zorgvragers! De campagne bevat beelden van 5 huidige studenten, foto’s uit de praktijk (uit eigen regio), én verhalen (interviews) met deze studenten. Vooral het beeld én verhaal van deze studenten zijn de kracht van de campagne.

Met deze campagne willen we nieuwe zorgtalenten aantrekken om vanaf april 2023 opgeleid te worden in 4 maanden tot Verzorgende basis, óf in 1,5 jaar tot Verzorgende IG bij ROC Da Vinci College. In december is de campagne en werving actief van start gegaan. Neem een kijkje op de website en lees de inspirerende ervaringen van huidige studenten: Zorgtalent - Zorg en Welzijn Werkt

werken in de zorg 5

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.