Rake vragen 16-9

Op 18 november 2021, tijdens de "Sterk in je werk-week" zijn we met een groep enthousiaste deelnemers in gesprek gegaan over het behoud van medewerkers. Centraal stond de vraag: Hoe zorgen we er met elkaar voor dat medewerkers hun motivatie behouden?

Doel

Het doel van de workshop was om de blik over behoud van medewerkers te verschuiven van de gangbare acties en instrumenten naar de onderstroom: stap voor stap de onzichtbare laag verkennen van onder meer opvattingen, normen, waarden en drijfveren.

Terugblik

We kijken terug op een geslaagde workshop; het thema behoud leeft! In de terugblik lees je welke onderwerpen tijdens de workshop aan bod zijn geweest.

Klik HIER om naar de terugblik te gaan.

Vervolg

In 2022 staat een reeks van interactieve workshops/sessies gepland rondom het thema behoud. Wil je meedenken? Heb je ideeën voor een workshop? Laat het ons weten via info@zorgenwelzijnzhz.nl

werken in de zorg 2

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.