Datagedreven-HR---Landelijke-bijeenkomst-21 juni 4-3

Samen data gebruiken om zorg slimmer en efficiënter te kunnen bieden. Dát is de toekomst! Om hier meer en beter gebruik van te maken, is het project 'Datagedreven werken in zorg en welzijn' opgezet. Met dit project brengen we datagedreven werken onder de aandacht bij zorg- en welzijnsorganisaties en zorgen we voor inspiratie, kennisdeling en verbinding op landelijk niveau.

Wil je weten hoe ver de sector zorg en welzijn al is met datagedreven werken? En zelf meebepalen waar we ons in de toekomst op gaan richten? Kom dan naar de startbijeenkomst Samen datagedreven werken in zorg en welzijn op dinsdag 21 juni van 15.00 tot 17.00 uur.

In deze bijeenkomst word je geïnspireerd door collega's die starten of al bezig zijn met datagedreven werken, hoor je alles over de landelijke community en hoe we landelijk inzicht geven in de behoefte om samen te werken.

Wil je erbij zijn? Meld je dan HIER aan!

Meer informatie

Heb je een vraag over het project of over de startbijeenkomst? Kijk HIER voor meer informatie of neem contact op met innovatielab@sigra.nl.werken in de zorg 3

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.