9 mei 2023
15:00 - 17:15
Kunstmin, Sint Jorisweg 76, 3311 PL Dordrecht

Het is zover! Vandaag om 12:00 uur gaat de kaartreservering voor de theatervoorstelling ‘Jij maakt de zorg’, van start! De voorstellingen zijn speciaal bedoeld voor professionals in zorg en welzijn* in Zuid-Holland Zuid. De twee shows vinden plaats op dinsdag 9 mei, een middag- en een avondeditie. Via onderstaande link kun je een kaartje reserveren voor één van de twee voorstellingen in theater Kunstmin in het centrum van Dordrecht. 

*De theatershows zijn specifiek bedoeld voor Verpleegkundigen, Agogen, Begeleiders, Helpenden, Verzorgenden en Verzorgende specialisten. Uiteraard zijn Bestuurders en Teamleiders ook van harte welkom.

Programma

Met een interactief drieluik, boordevol scenes en liedjes die raken, brengen de Waardenladers een ode aan het mooie beroep. Zonder onze ogen te sluiten voor de uitdagingen nu en in de toekomst. Centraal staat ‘anders kijken’ en door een prikkelende show waarin we op reis gaan door het verleden, heden en toekomst. Samen met het publiek gaan we opzoek naar de basis om de weerbarstige toekomst samen in te stappen. De voorstelling begint met een college tour met dr. Rob van de Peet waarbij we stil staan bij de filosofie van Florence Nightingale. Aansluitend volgt een interactieve (positieve) theatershow en sluiten we af door verpleegkundige leiders uit de regio het podium te geven. Het belooft een voorstelling met een lach en een traan te worden!

Toolkit en contact

We hopen uiteraard op een grote opkomst en daarom vragen we alle geadresseerden de theatershows onder de aandacht te brengen binnen de eigen organisatie en/of netwerken. Via deze toolkit is er informatie te downloaden om de show ‘Jij maakt de zorg’ te verspreiden. Via deze toolkit is informatie te downloaden om de show ‘Jij maakt de zorg’ te verspreiden. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Anne Kempe, projectleider.

Reserver hier je ticket:

Middagvoorstelling 'Jij maakt de zorg' van 15.00-17.15 uur (inloop vanaf 14.30 uur)

Avondvoorstelling 'Jij maakt de zorg' van 19.30-21.45 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

werken in de zorg 2

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.