24 september 2024
09:00 - 17:30
1931 Congrescentrum, 's Hertogenbosch

HRM in de Zorg is al 18 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou. Het thema van dit jaar is "De toekomst tegemoet: HR in de zorg in 2035". 

Korting

Is jouw organisatie lid van WGV Zorg en Welzijn ZHZ? Gebruik dan kortingscode KRT50ZO24 om direct te profiteren van 50 euro korting op het inschrijftarief! Kijk voor meer informatie op hrmindezorg.nl.

Editie 2024

In een wereld waarin de zorgsector geconfronteerd wordt met immense uitdagingen, is het essentieel voor zorgorganisaties om vooruit te denken en zich aan te passen. Het is duidelijk dat de toekomst van zorg niet louter binnen de branche zal worden bepaald. Het vraagt om een gezamenlijke inspanning van de maatschappij om in grote mate onderdeel te zijn van de zorgzaamheid die we naar elkaar hebben en zo een aanvulling te zijn op formele zorg. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedereen die een verschil wil maken in de zorg, daartoe de mogelijkheid krijgt?

Op reis naar 2035

Tijdens de 18e editie van HRM in de Zorg nemen we jou mee op reis naar 2035. We verkennen niet alleen de toekomst van zorg en arbeidsmarkt, maar vooral hoe het HR-vak zich ontwikkelt om deze veranderingen te omarmen en de beweging te starten. Bereid je voor op een expeditie naar 2035.

Sprekers
  • Bert Roelofs | CHRO mens, leiderschap en inclusiviteit, Rivas Zorggroep
  • Bart Götte | Business Futurist, FutureFlock
  • Astrid Posthouwer | Voorzitter Raad van Bestuur, Meander Medisch Centrum
  • Marcia Goddard | Neurowetenschapper en oprichter van Brain Matters & Contentment for Business

werken in de zorg 1

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.