13 juni 2024
10:00 - 13:00
Landvast, Haven 4, Alblasserdam

Het afgelopen 1,5 jaar hebben vijf zorgorganisaties individuele ondersteuning gekregen vanuit Buro Wisselstroom op vraagstukken vanuit hun organisatie die gerelateerd zijn aan innovatie. Het Learning on the Job-traject is een onderdeel van het programma Vergroten Innovatief Vermogen waarvan we het traject nu af gaan sluiten. 

 

Oogst-sessie

In de Oogst-sessie laten de vijf organisaties zien en horen welke ervaringen zij hebben opgedaan en delen zij de resultaten van het doorlopen traject. Resultaten die niet alleen waardevol zijn voor henzelf, maar ook voor andere organisaties binnen de regio.

Elke organisatie presenteert in 20 minuten zijn verhaal waarin ze ons meenemen in de voortuitgang, de inspanningen, de knelpunten en de huidige situatie vanuit het perspectief van bestuurder, projectleider én zorgprofessional. De volgende organisaties delen hun ervaringen:

  • De Blije Borgh
  • De Merwelanden
  • Het Spectrum
  • Rivas
  • Swinhove

Details

Datum: 13 juni

Tijd: 10:00 - 12:30 uur (afsluitende lunch tot 13:00 uur)

Locatie: Landvast, Haven 4, Alblasserdam

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via de link.

Werken in de zorg 7 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.