6 oktober 2022
10:00 - 12:30
Landvast, Haven 4, Alblasserdam
"Jij draagt zorg voor je team. Wie zorgt er voor jou?"

Er wordt veel van je gevraagd. Dag in, dag uit. Iedere keer zet je je schouders er weer onder om ervoor te zorgen dat je met voldoende medewerkers goede kwaliteit van zorg kunt leveren. En iedere dag doe je ook je best om de vragen te beantwoorden die van binnen en buiten de organisatie op je afkomen. Hoe zorg je in die dynamiek goed voor jezelf?

Op 6 oktober 2022 brengen we leidinggevenden uit verschillende zorgorganisaties bij elkaar om hierover in gesprek te gaan. Aan de hand van jullie eigen ervaringen en het zgn. Huis van Werkvermogen werken we die ochtend in 4 actieve stappen toe naar concrete handvatten voor goede zelfzorg en balans.

Geef je leiding aan een team in de sector zorg & welzijn? Of werk je binnen die sector als HR- of P&O-professional? Dan is deze dialoogsessie iets voor jou! Maak voor deze structurele uitdaging ruimte in je agenda en meld je aan via de button onder de afbeelding. Wees welkom!

werken in de zorg 5

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.