Vitaal en veerkrachtig 4-3

Enige jaren geleden hebben ruim 40 organisaties een ‘pledge’ ondertekend waarin ze hebben uitgesproken zich in te willen zetten op positieve gezondheid. Sindsdien worden jaarlijks activiteiten georganiseerd geïnitieerd vanuit de stuurgroep Vitaal en Veerkrachtig.

Subsidie ZonMw toegekend

Recent heeft de stuurgroep besloten in te zetten op een nieuwe boost. Door via ZonMW een subsidie aan te vragen om te bezien of meer partijen die bezig zijn met positieve gezondheid in de regio bereid zijn de handen ineen te slaan. Deze subsidie is toegekend.

Verkennen samenwerking

Met de toegekende middelen zet de stuurgroep twee ervaren adviseurs in – Karin Schuldink en Marjan Themans – om die samenwerking te verkennen en te komen tot een nieuwe, gezamenlijke subsidieaanvraag bij ZonMW.

Stimuleren positieve gezondheid

Met een goed programma – gericht op alle doelgroepen, maar vooral ook de burger - kunnen we in de regio veel doen aan het stimuleren van positieve gezondheid. En dus helpen we daarmee in het komende vraagstuk van de vergrijzing en de oplopende personeelstekorten. Zorg van nu zal er straks heel anders uitzien. Op 4 december willen we een subsidievoorstel indienen. 

werken in de zorg 2

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.