SDGW

Er is nu één plek waar je alles kunt vinden over het netwerk Samen Datagedreven Werken in Zorg en Welzijn.

Op de website Samendatagedrevenwerken.nl vind je alle informatie over bijeenkomsten, onderzoeken, de datavolwassenheidsscan en de mogelijkheid je aan te melden voor onze Online community.

Binnen het landelijke netwerk Samen Datagedreven Werken bundelen we kennis en voeren we onderzoek uit om datagedreven werken in Zorg en Welzijn naar een hoger niveau te tillen. Deze samenwerking helpt zorg en welzijn om goed gebruik te maken van data en van elkaar te leren. Deze zomer gaat de online community van start. Hier kun je je via de website alvast voor aanmelden, zodat jij na live gang van de community als eerste op de hoogte bent.

Deze website is gerealiseerd door de initatiefgroep Samen datagedreven werken. Een initiatief vanuit werkgeversorganisaties verenigd onder het samenwerkingsverband RegioPlus, in samenwerking met ActiZ en Vilans.

Voor meer informatie over het netwerk Samen Datagedreven Werken in Zorg en Welzijn in de regio Zuid-Holland Zuid, neem contact op met Felie van der Geer.

Betrokken partijen: Sigra, ZWConnect, Flever, Vilans, ActiZ, WGV Zorg en Welzijn, De Rotterdamse zorg, Transvorm, ZorgpleinNoord, Viazorg, WZW, RegioPlus en Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid.

werken in de zorg 1

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.