Regiodagen aankondiging - mail (002)

In het najaar van 2024 organiseert Gezond & Zeker twee Regiodagen. Op 5 november zijn we te gast in Thialf in Heerenveen en op 12 november in het Zuidplein Theater in Rotterdam. Beide Regiodagen worden georganiseerd in samenwerking met de regionale werkgeversorganisaties.

De Regiodagen staan in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn onder andere werkdruk, mentale en fysieke belasting, innovatie en mantelzorg. Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en organisaties uit de sector zich. Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen.

Binnenkort openen we de inschrijving voor beide Regiodagen. Houdt www.gezondenzekerregiodag.nl goed in de gaten voor alle informatie. 

werken in de zorg 1

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.