Live Event Ontregel de zorg

We hebben leuk nieuws! Het [Ont]Regel de Zorg Live Event, op 1 februari bij Fort Voordorp, is geaccrediteerd bij het Kwaliteitsregister V&V. Je kunt met jouw aanwezigheid maar liefst 4 punten verdienen voor het Kwaliteitsregister. Sta je niet in het register V&V? Je kunt ook eventueel punten opvoeren onder ‘overige deskundigheidsbevordering’.

Het [Ont]Regel de Zorg Live event is speciaal voor ontregelaars in zorg en welzijn. Zij zijn van harte welkom, Wouter Hart komt en Marcel Canoy is dagvoorzitter, verder kun je diverse workshops volgen, netwerken en je laten inspireren door allerlei mooie ontregel-voorbeelden van zorg- en welzijnsorganisaties uit het hele land. Je gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis!

Deelname aan het [Ont]Regel de Zorg event is gratis. Je kunt je aanmelden via: [Ont]Regel de Zorg Live Event - Actie Leer Netwerk

Werken in de zorg 7 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.