1

Op dinsdag 14 mei organiseren we een bijeenkomst voor ons netwerk van zorgprofessionals. Tijdens deze bijeenkomst gaan Heleen van Terheijden (onder andere bekend als Sterk in je Werk coach) en Demi Jongejan (ervaren coach en trainer) met ons aan de slag om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Samenwerking met Verbeterlab

Niemand begrijpt beter welke veranderingen nodig zijn op de werkvloer dan de mensen die dagelijks zorg verlenen. Daarom werken we samen met het Verbeterlab om zorgprofessionals op te leiden tot mensen die veranderingen kunnen realiseren: de veranderaars. De afgelopen bijeenkomsten heeft Marit Baaij ons geleerd over veranderingsprocessen. We hebben gesproken over: 

  1. Wat houdt het in om een veranderaar te zijn?
  2. Zie ik mezelf als veranderaar, en zo niet, hoe kan ik er een worden?
  3. Hoe ziet een veranderingsproces eruit?
  4. Welke ingrediënten zijn er nodig om veranderingen door te voeren?
  5. Welke vaardigheden zet ik hiervoor in?
Persoonlijke groei

Het is mooi om te zien dat deelnemers echt stappen zetten om verandering te realiseren. Ze beseffen dat zij een belangrijke rol spelen in het realiseren van verandering en groeien daarin. In de volgende bijeenkomst richten we op nog meer groei, maar dan op persoonlijk vlak. Wat hebben zorgprofessionals nodig om zichzelf beter te presenteren en meer invloed uit te oefenen? In een praktische workshop, begeleid door Heleen en Demi, gaan we hiermee aan de slag.

Details
  • Datum: 14 mei
  • Tijd: 14:30 – 16:30 uur
  • Locatie: Brasserie Biezz, Baanhoekweg 53, Dordrecht
Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via deze link

 

Werken in de zorg 4 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.