corona

Corona

Hier vind je alles over de activiteiten van de WGZ ZHZ. In de zijbalk vind je alle relevante informatie voor werkgevers in de zorg rondom de corona crisis.

04-05-2020 - GHZ: ‘In onze sector bestaat het begrip afstand niet’

De STER bood onlangs brancheorganisaties in Nederland de kans om zonder kosten een eigen commercial te laten uitzenden. De Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) reageerde meteen. 

17-04-2020 - Extra coaching voor de zorg

Zorgprofessionals worden in deze periode extra zwaar belast. We zien dat hierdoor de vraag naar mentale ondersteuning is toegenomen. Vanuit de zorgorganisaties zelf wordt hier op verschillende manieren al invulling aan gegeven. Als aanvulling hierop zijn wij in samenwerking met RegioPlus, het ministerie van VWS en vakbond CNV, gestart met 'Extra coaching voor de zorg'.

16-04-2020 - Nieuwsbrief april 2020, corona special

Afgelopen maand hebben wij onze activiteiten, in overeenstemming met het ministerie van VWS en alle belanghebbenden uit de regio, aangepast op wat er nodig is in deze periode. In deze nieuwsbrief laten wij je zien wat deze activiteiten zijn en waarvoor je bij ons terecht kan de komende periode.

08-04-2020 - Nieuwe landelijke cijfers extrahandenvoordezorg.nl

Nieuwe cijfers rondom het initiatief extrahandenvoordezorg.nl van 2 april jl. zijn bekend. Bekijk onze samenvatting.

31-03-2020 - Vergoeding voor inwerkkosten van zorgprofessionals die helpen in de corona crisis

Veel (zorg)professionals bieden zich op dit moment aan om in de gezondheidszorg bij te springen en te helpen de gevolgen van de corona crisis op te vangen. Via het landelijke initiatief extrahandenvoordezorg.nl hebben zich landelijk inmiddels ruim 20.000 mensen aangemeld!

26-03-2020 - Eerste cijfers extrahandenvoordezorg.nl

De eerste, voorzichtige cijfers rondom het nieuwe initiatief extrahandenvoordezorg.nl zijn bekend. Bekijk de samenvatting.

19-03-2020 - Corona crisis: vraag & aanbod extra zorgpersoneel bij elkaar gebracht

Regionaal contactpunt zorg Zuid-Holland Zuid slaat handen ineen met ActiZ, BOZ organisaties, NVZ, NU'91, Regio Plus, ROAZ, V&VN en het ministerie van VWS.

19-03-2020 - Nieuwsbrief maart, corona special

In korte tijd zijn er in het hele land initiatieven ontstaan van mensen die tijdens de coronacrisis willen helpen in de zorg.

Corona crisis: contactpunt zorg

Door de huidige corona crisis wordt er een groot beroep gedaan op alle medewerkers in de zorg.  Op dit moment krijgen wij veel vragen van mensen die willen helpen in de zorg. Fantastisch om te merken dat zoveel mensen graag een bijdrage leveren in deze situatie! Lees meer...

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

https://www.zorgenwelzijnzhz.nl/19-03-2020-coronacrisisvraagaanbodextrazorgpersoneelbijelkaargebracht

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter