24 november 2022
14:30 - 18:00
Van der Valk hotel Rotterdam, Energieweg 2, 3041 JC Rotterdam

Namens Ten Holter Noordam advocaten nodigen wij je van harte uit voor het Zorgseminar 2022 op 24 november aanstaande. Dit jaar wordt het zorgseminar georganiseerd in samenwerking met Velink & De Die, specialisten in het gezondheidsrecht. Het seminar wordt gehouden in Van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp en begint om 14.30 uur.

De gezondheidszorg is een sector die volop in beweging is. Ontwikkelingen op diverse gebieden volgen elkaar in rap tempo op en het is voor zorgaanbieders vaak steeds lastiger om het overzicht te houden. Dit geldt ook voor ontwikkelingen op juridisch gebied. n één middag word je op de hoogte gebracht van de juridische actualiteiten die voor de zorgsector van groot belang zijn.

Het seminar start met een plenaire opening, waarbij een gastspreker van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) je een inkijk geeft in de werkwijze van de IGJ bij de uitoefening van haar toezichthoudende taak. Na dit plenaire deel kun je kiezen uit een programma met interactieve sessies over privacy, grensoverschrijdend gedrag, aanbestedingen en schaarste in de zorg. Op deze manier woon je de workshops bij die voor jou het meest relevant zijn.

Uiteraard mag je samen met een collega naar het Zorgseminar komen of de uitnodiging doorsturen naar collega’s. Voor leden van WGV ZHZ is deelname kosteloos.

werken in de zorg 2

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.