14 december 2023
14:30 - 16:30
Bluebirds in the Backyard, Wijnstraat 153, 3311 BV Dordrecht

Op 14 december komt Kim Lammers, oud-hockey international en winnaar van Olympisch goud, het netwerk van zorgprofessionals inspireren. Kim neemt zorgprofessionals op 14 december mee in haar verhaal waarin samenwerken, tegenslag en alles uit jezelf halen centraal zullen staan. Dit alles om stappen te maken richting 2024!

Bouwen aan samenwerking

Binnen het regionale netwerk bouwen we aan samenwerking in de regio én aan onze toekomst. Dit doen we samen met zorgprofessionals vanuit verschillende organisaties. Jij als zorgprofessional speelt een belangrijke rol in het zoeken naar nieuwe oplossingen om de zorg werkbaar te houden. Daarbij is het belangrijk dat jij vanuit jouw professionele blik meedenkt, meepraat en meebeslist over de inhoud van jouw werk en de organisatie van zorg. Binnen het netwerk gaan we aan de slag met thema’s die voor jou en jouw collega’s belangrijk zijn. 

Meld je aan

Ben jij uitvoerend zorgprofessional en wil je meedenken over jouw toekomst en de toekomst van jouw ouders/bewoners/cliënten? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst via de button bovenaan deze pagina.

Contact

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar projectleider Anne Kempe.

werken in de zorg 1

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.