9 februari 2023
13:30 - 16:30
Landvast, Haven 4, Alblasserdam

Het afgelopen jaar heeft een drietal organisaties binnen de VVT-Alliantie individuele ondersteuning gekregen van Buro Wisselstroom op het gebied van innovatie. Het Learning on the Job-traject is een onderdeel van het programma Vergroten Innovatief Vermogen waarvan we het traject 2022 nu af gaan sluiten. 

Oogst-sessie

Om het doorlopen traject op een mooie manier af te sluiten, organiseren we op donderdag 9 februari 2023 een 'Oogst-sessie'. Tijdens deze middag presenteren de drie deelnemende organisaties hun ervaringen en opbrengsten van het Learning on the Job-traject. Het gaat hierbij om De Merwelanden, Rivas en Het Spectrum. Tijdens de oogstsessie delen bestuurder, projectleider én zorgprofessional hun ervaringen tijdens een presentatie van ongeveer 20 minuten per organisatie.

De kennis die deze organisaties hebben opgedaan, zijn van groot belang voor het ontwikkelen van innovatie binnen de regio. Daarnaast kijken we graag samen met jou vooruit naar het jaar 2023. Welke belangrijke innovatie-thema’s staan er bij jou op de agenda en waar kunnen we kennisdelen of innovatiekracht bundelen het komende jaar? Doelgroep: VVT-Alliantie 

Werken in de zorg 7 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.