24 oktober 2024
09:00 - 12:30
Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25 in Dordrecht

Werken met Boomers en Zoomers: hoe bouw je een sterk team?

3e dialoogsessie uit het drieluik ‘Leidinggeven aan verandering’

De dialoogsessies zijn op dit moment volgeboekt.
Via info@zorgenwelzijnzhz.nl kun je je aanmelden voor de reservelijst.

Om de afdelingsdoelen te realiseren is het zaak dat jouw medewerkers goed samenwerken. Maar hoe doe je dat als je team bestaat uit mensen van verschillende generaties: van Babyboomers, de zgn. protestgeneratie die overal wat van vindt en denkt alles al eens te hebben gezien, tot Zoomers, ook wel de pampergeneratie genoemd, die eerder de smartphone checkt dan mevrouw Jansen uit bed helpt?

In deze 3e dialoogsessie word je meegenomen in het leidinggeven aan verschillende generaties op de werkvloer en hun karakteristieke houdingen ten aanzien van werk. Vervolgens ga je met jouw collega-leidinggevenden in dialoog over de vraag hoe je een sterk team bouwt dat gebruikmaakt van elkaars kwaliteiten en dat van elkaar wil leren.

De dialoogsessie wordt geleid door ervaren gespreksleiders die de sector goed kennen en is opgebouwd rondom drie pijlers:

1.     Inhoudelijke verdieping: inspirerende en concrete onderwerpen rondom leiderschapsontwikkeling

2.     Onderlinge uitwisseling: samen met andere leidinggevenden reflecteren en van elkaar leren

3.     Stilstaan: afstand nemen van de hectiek en ruimte creëren voor eigen ontwikkeling en balans

De dialoogsessie vindt plaats van op 24 oktober 2024 van 9:30-12:00 uur (inloop 9:00 uur) bij Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25 in Dordrecht. Na afloop is er een goed verzorgde, optionele lunch. We werken met een groep van 24 deelnemers. We vragen een (geringe) bijdrage in de kosten. Voor leidinggevenden van lidorganisaties zijn de kosten 60 euro (niet-leden betalen 250 euro).

“Tijdens de bijeenkomsten vind je herkenning en erkenning bij collega’s in eenzelfde positie. Zo kun je daarna weer vol energie verder in de praktijk.” Louise de Hek, teamleider MEE Vivenz

werken in de zorg 3

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.