13 juni 2024
09:00 - 12:30
Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25 in Dordrecht

Eigenaarschap op de werkvloer: droom of mogelijkheid?

2e dialoogsessie uit het drieluik ‘Leidinggeven aan verandering’

De dialoogsessies zijn op dit moment volgeboekt.
Via info@zorgenwelzijnzhz.nl kun je je aanmelden voor de reservelijst.

Met alles wat er op je bordje ligt, heb je als leidinggevende medewerkers nodig die initiatief tonen en verantwoordelijkheid nemen. Je wilt daarom eigenaarschap en zeggenschap stimuleren en de kwaliteit en productiviteit waarborgen. Wat helpt daarbij en wat vraagt dit van jou? En: kan iedereen hierin mee?

In deze 2e dialoogsessie ga je in gesprek over kaders en handvatten om te werken aan eigenaarschap en zeggenschap. Vervolgens ga je met jouw collega-leidinggevenden in dialoog over de vraag wat jij nodig hebt om jouw medewerkers in dit proces te ondersteunen.

De dialoogsessie wordt geleid door ervaren gespreksleiders die de sector goed kennen en is opgebouwd rondom drie pijlers:

1.     Inhoudelijke verdieping: inspirerende en concrete onderwerpen rondom leiderschapsontwikkeling

2.     Onderlinge uitwisseling: samen met andere leidinggevenden reflecteren en van elkaar leren

3.     Stilstaan: afstand nemen van de hectiek en ruimte creëren voor eigen ontwikkeling en balans

De dialoogsessie vindt plaats van op 13 juni 2024 van 9:30-12:00 uur (inloop 9:00 uur) bij Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25 in Dordrecht. Na afloop is er een goed verzorgde, optionele lunch. We werken met een groep van 24 deelnemers. We vragen een (geringe) bijdrage in de kosten. Voor leidinggevenden van lidorganisaties zijn de kosten 60 euro (niet-leden betalen 250 euro).

“Het is heel fijn om met gelijkgestemden te sparren, herkenning te vinden en van elkaar te leren.” Angela Siereveld, teamleider bij Drechtdokters

Werken in de zorg 6 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.