25 april 2024
09:00 - 12:30
Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25 in Dordrecht

Navigeren tussen organisatie en menselijke maat: is het nog te doen?

Dialoogsessie voor leidinggevenden in zorg en welzijn

De dialoogsessies zijn op dit moment volgeboekt.
Via info@zorgenwelzijnzhz.nl kun je je aanmelden voor de reservelijst.

De uitdagingen liegen er niet om. Zowel van ‘boven’ als ‘beneden’ wordt er veel van je gevraagd. Hoe ga je om met dit krachtenveld van organisatorische belangen enerzijds en de consequenties voor jouw medewerkers en cliënten anderzijds? Welke impact heeft dat op jouzelf? Waaraan hou je vast en waarin beweeg je mee?

In deze 1e dialoogsessie gaan we in op leiderschap in tijden van kostenbewustzijn, fusies, technologische ontwikkelingen en verschuiving naar informele zorg. Vervolgens ga je met jouw collega-leidinggevenden in dialoog over de vraag hoe jij vanuit jouw eigenheid en ervaring met deze uitdagingen omgaat.

De dialoogsessie wordt geleid door ervaren gespreksleiders die de sector goed kennen en biedt jou als leidinggevende:

  1. Inhoudelijke verdieping: inspirerende en concrete onderwerpen rondom leiderschapsontwikkeling
  2. Onderlinge uitwisseling: samen met andere leidinggevenden reflecteren en van elkaar leren
  3. Stilstaan: afstand nemen van de hectiek en ruimte creëren voor eigen ontwikkeling en balans

De dialoogsessie vindt plaats van op 25 april 2024 van 9:30-12:00 uur (inloop 9:00 uur) bij Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25 in Dordrecht. Na afloop is er een goed verzorgde, optionele lunch. We werken met een groep van 24 deelnemers. We vragen een (geringe) bijdrage in de kosten. Voor leidinggevenden van lidorganisaties zijn de kosten 60 euro (niet-leden betalen 250 euro).

“Bij de dialoogsessies voel je dat je niet de enige leidinggevende bent die kampt met de bijzondere uitdagingen op de werkvloer. Je krijgt goede adviezen, waar je iets mee kan.” Neli Soares, manager bij Internos

Werken in de zorg 7 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.