23 april 2024
10:30 - 12:00
Online

We gaan met elkaar in gesprek over hoe we data beter kunnen gebruiken om ziekte en verzuim tegen te gaan.

Is jouw organisatie al bezig met vroegsignalering op middel-lang- verzuim? Of heb je mooie voorbeelden van hoe je RI&E uitkomsten gekoppeld hebt aan verzuimpreventie? Of zet je op een ander manier data in om verzuim te voorkomen?

We bieden je graag een podium om andere datageïnteresseerden te inspireren.

Laat het ons weten via Tijn: T.gerrits@wzw.nl of Rachel: R.bwatou@flever.nl

Het specifieke programma volgt nog.

Landelijk netwerk Samen datagedreven werken in zorg en welzijn

Door samen te werken met partners op landelijk niveau kan meer synergie ontstaan. Daarom is in 2022 samen met verschillende organisaties het initiatief tot het Landelijke netwerk ‘Samen datagedreven werken in zorg en welzijn’ ontstaan. Met als doel: meer samenwerking en meer doen met data, om zorg en welzijn tot een hoger data volwassenheidsniveau te brengen.

Projectpartners

  • Werkgeversorganisaties verenigd onder het samenwerkingsverband van RegioPlus: ZWconnect, Flever, Sigra, WZW, deRotterdamseZorg, Utrechtzorg, WGV Zorg en Welzijn, Zorg aan Zet, Viazorg, Transvorm, ZorgpleinNoord en WGV Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid.
  • Vilans
  • ActiZ
werken in de zorg 5

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.