24 november 2022
09:30 - 01:00
Landvast, Haven 4 in Alblasserdam

Aandacht hebben voor de ander is aandacht hebben voor jezelf. Om met je volle aandacht in je werk aanwezig te zijn, moet je keuzes maken. Keuzes uit alle dingen die iedere dag op je afkomen. Welke keuzes heb je en hoe maak je die?

Hierover ga je met andere leidinggevenden en HR-professionals in dialoog: โ€˜Keuzes maken in de hectiek van de dag, hoe doe jรญj dat?โ€™ Wat levert het maken van afgewogen keuzes jou op? Waarop kun je invloed uitoefenen, waarop niet en hoe ga je daarmee om? Welke gevolgen heeft dat voor jezelf en hoe ben je daarin tot voorbeeld voor je team?

Goede keuzes maken is je vast niet onbekend. In eerdere dialoogsessies gaven deelnemers echter aan dat het geen makkelijke opgave is. Het is een uitdaging voor veel leidinggevenden in zorg en welzijn. Daarom helpt het om hierover met elkaar de dialoog te voeren en elkaar te inspireren tot betere keuzes voor jezelf, de ander en de organisatie.

Ben je er donderdagochtend 24 november ook bij?

โœ” https://forms.gle/6hqb55N8KrwSwLGL7

๐Ÿ“… Donderdag 24 november

๐Ÿ•™ 10.00-12.30 (inloop 9.30, aansluitend lunch)

๐Ÿ  Landvast, Haven 4 in Alblasserdam

๐Ÿ‘จ Leidinggevenden en HR-professionals

Werken in de zorg 7 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.