9 maart 2023
15:00 - 17:00
Leerparkpromenade 50, Dordrecht

Graag nodigen wij zorgorganisaties en onderwijsinstellingen uit de regio uit voor een bijeenkomst op 9 maart 2023 in de duurzaamheidsfabriek van het Da Vinci College, Leerparkpromenade 50, 3312 KW in Dordrecht.

We beginnen met een prikkelende inleiding van prof. dr. Nico van Meeteren, hoogleraar Perioperatieve Gezondheid aan het Erasmus MC. Hij zal een schets geven van de ontwikkelingen in onderwijs in relatie tot ontwikkelingen in de zorg. De vraag staat centraal hoe beiden de komende jaren kunnen inspelen op de veranderingen die er aan komen, mede in relatie tot een oplopend personeelstekort.

Na de lezing zullen we in dialoog gaan als kenners van het onderwijs en de zorg en ontdekken welke stappen we in de toekomst mogelijk kunnen gaan zetten.

Het programma is als volgt:

  • 15.00 uur Inleiding prof.dr. Nico van Meeteren
  • 15.45 uur In groepen in dialoog over de toekomst van onderwijs en zorg
  • 16.45 uur Afronding met de belangrijkste conclusies
  • 17.00 uur Afsluiting met een hapje/drankje voor informele ontmoeting

De afsluiting wordt muzikaal omlijst door een singer song writer van het Albeda College van de opleiding Muzikant/Producer.

We zien uit naar een inspirerende opmaat voor de toekomst. Meld je aan via de oranje button onder de tekst.

Deze bijeenkomst is een samenwerking van WGV ZHZ met: Gabriella Timmer (Da Vinci College), Ingrid Tuinenburg (Albeda College), Jeroen Oversier (Hogeschool Rotterdam), Ingrid van Steenhoven (Zadkine College) en Eline Baars (Hoornbeeck College)

Werken in de zorg 7 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.