3 juni 2024
09:00 - 17:30
DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Ben jij medisch specialist, verzorgende, verpleegkundige, begeleider of heb je een andere uitvoerende zorgfunctie? Het is tijd om actief mee te denken en mee te beslissen over jouw werkgebied. We hebben het over zeggenschap in de regio! Een belangrijk onderwerp waar we binnen onze regio vorm aan geven door middel van ons regionaal netwerk dat we speciaal hebben opgezet vóór zorgprofessionals en dóór zorgprofessionals.

Op maandag 3 juni organiseert het Ministerie van VWS een inspirerend congres ‘Zeggenschap in de zorg’. Het wordt een dag vol energie, inzichten en praktische tips voor zorgprofessionals die hun zeggenschap binnen hun organisatie willen versterken.

Samen met Denise van Dam en Richard Vlasblom verzorgen wij een interactieve workshop. We geven deze sessie vorm samen met Wilma van der Leeuw van het Verbeterlab en gaan in op vragen zoals:

  •  Hoe zijn we erin geslaagd ons netwerk op te bouwen vanuit de intrinsieke motivatie van zorgprofessionals en waar staan we nu?
  • Op welke manieren kunnen we de verandervaardigheden van zorgprofessionals versterken?
  • En hoe zorgen we voor verbinding tussen zorgprofessionals binnen onze regio?

We vinden het leuk je hier te ontmoeten! Naast onze workshop staan er nog veel meer mooie workshops op de agenda.

werken in de zorg 5

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.