23 mei 2024
09:00 - 13:00
Landvast, Haven 4, Alblasserdam
24 september 2024
13:00 - 17:00
Landvast, Haven 4, Alblasserdam
De Conferentie is vol. Je kunt je via info@zorgenwelzijnzhz.nl aanmelden voor de reservelijst.
De zorg verandert, het zorgsysteem kraakt. Vernieuwing is nodig. We moeten buiten de kaders denken. Daar is samenwerking en lef voor nodig.

Durf jij de uitdaging aan? Dan ben je van harte welkom op de conferentie 'Constructieve rebellie' op donderdagochtend 23 mei en dinsdagmiddag 24 september. Samenwerken is immers essentieel als we nieuwe antwoorden willen vinden op de zorg in de toekomst. 

Doel

Deelnemers worden aangespoord om initiatieven te nemen om de toekomstige zorgkloof te verkleinen. Een tweede doel is elkaar beter te leren kennen. Door brancheoverstijgend te zoeken naar verbeterkansen ontstaan samenwerking en nieuwe inzichten.

Programma bijeenkomst 23 mei

We starten de conferentie met een aantal mooie regionale voorbeelden van brancheoverstijgende samenwerking. Daarnaast geeft Anne Marie Weggelaar (hoogleraar Innovatie en Transformatie in de Zorg aan de universiteit in Tilburg) inzicht in wat er nodig is voor een transformatie. Hoe maken we met elkaar de goede beweging? Deelnemers gaan vervolgens met elkaar aan de slag om belangrijke kansen in beeld te brengen. Zij kunnen zich inschrijven op de onderwerpen en bijdragen aan de ontwikkeling van zo’n belangrijke verbeterkans. Bij deze bijeenkomst is een lunch inbegrepen.

Bijeenkomst 24 september

Op 24 september is de tweede bijeenkomst waarin o.a. de resultaten worden gedeeld.

Doelgroep

Leidinggevenden, zorgprofessionals en anderen belangstellenden die willen meedenken over brancheoverstijgende samenwerking in de regio zijn van harte welkom! Aanmelden kan via de button rechts bovenaan deze pagina.

Kosten

De kosten voor het tweeluik bedragen €100,-. Er is ruimte voor 50 deelnemers. Dus schrijf je snel is, want vol is vol.

werken in de zorg 3

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.