Actueel

30-04-2019 - Game On 2019

Op dinsdag 4 en woensdag 5 juni 2019 barst de  techniekmanifestatie 'Game On 2019' in Gorinchem los! Speciaal voor de leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool en de eerste klas van het voortgezet onderwijs uit regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden en regio Gorinchem.

School & Bedrijf, het samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers en overheid in de Alblasserwaard - Vijfheerenlanden, organiseert in samenwerking met het regionale bedrijfsleven dit unieke evenement.

In twee dagen tijd komen maar liefst 77 scholen uit 29 woonplaatsen met totaal 3671 leerlingen kennismaken met techniek binnen diverse sectoren, waaronder met de sector Zorg en Welzijn.

De evenementenhal is opgesplitst in verschillende ‘pleinen’ gevuld met organisaties vanuit diverse sectoren:

1. Bouw
2. Electra/ installatie
3. Mobiliteit & transport
4. Care-on
5. Innovatie
6. (Maritieme) maakindustrie/ Metaal
7. ICT
8. Water en groen

Op het ‘Care-on’ plein zijn in samenwerking met de Ambulancedienst, Reanimatie, The Competence Group en diverse Ouderenzorg en Gehandicaptenzorg organisaties allerlei leuke technische zorg activiteiten bedacht. Doel is om door middel van deze doe-activiteiten leerlingen enthousiast te maken voor de zorg, zodat ze dit meenemen in hun beroepskeuze.

Vele handen maken licht werk. We zoeken nog mensen die een dagdeel voor hun rekening willen nemen om groepjes kinderen te begeleiden bij vooraf vastgestelde activiteiten. Wil jij of een van je collega’s meehelpen? Neem dan contact op met Felie!

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Care-on plein Game On 2017

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Mail ons of neem rechtstreeks contact met onze collega's op.

sitemap