Instroom en opleiding

Week van zorg en welzijn

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn openen meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verzorgingshuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt. Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, buurthuizen, kinderopvang, noem het maar op. Alles is te zien!

De Week van Zorg en Welzijn wordt georganiseerd door de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn die samenwerken in Stichting RegioPlus. Met als doel om het imago van de sector zorg en welzijn te verbeteren en jong en oud te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector.

Week van Zorg en Welzijn 2019

Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openden ook dit jaar weer hun deuren om te laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Een van de kernboodschappen is dat je met een baan in deze sector écht het verschil kunt maken voor een ander. In het hele land zijn er evenementen georganiseerd rondom het leren en werken in de sector. Zo ook in de regio Zuid-Holland Zuid, met dit jaar een record aantal van 70 activiteiten! Van speeddates tot matchevents, inspiratiemiddagen tot ontdek-dagen en open huizen. Voor ieder wat wils!

De week was een mooi moment om landelijk en regionaal de sector in de spotlights te zetten. Juist het werven van nieuwe medewerkers stond deze week centraal.

Voor meer informatie over de Week van Zorg en Welzijn, neem ook eens een kijkje op: de site van de Week van Zorg en Welzijn of neem contact op met Felie Verpalen.

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Week van zorg en welzijn

Onze vaandeldrager

2019

 

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Mail ons of neem rechtstreeks contact met onze collega's op.

sitemap