VACATURE

Vacature: Strategisch beleidsadviseur arbeidsmarkt (32 - 36 uur p/w)

Ben jij bekend met de dynamiek op de arbeidsmarkt en kent deze voor jou geen geheimen? Heb jij kennis van de zorgsector en wil jij graag bijdragen aan goede zorg voor iedereen in de regio Zuid-Holland Zuid? Kun jij als geen ander informatie en dikke rapporten omzetten naar bruikbare documenten en beleidsadviezen? Wil jij je passie voor de zorgsector én de arbeidsmarkt met elkaar verbinden in de functie van strategisch beleidsadviseur arbeidsmarkt? Dan nodigen wij je uit om ons team te komen versterken!

Wat ga je doen?

Jij zet je in om in de regio, nu en in de toekomst, voldoende gekwalificeerde zorgverleners te hebben en te behouden. Dit doe je door beschikbare arbeidsmarktcijfers en -informatie te vertalen en actief te communiceren aan de regio. Daarnaast kun je actuele cijfers over de landelijke en regionale arbeidsmarkt zorg en welzijn duiden en vertalen naar wat de implicaties daarvan zijn voor de regio. Je informeert onze leden over belangrijke ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt. Je informeert op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier. Je leidt bijeenkomsten en geeft presentaties, die onze stakeholders helpen om inzicht te krijgen in de regionale arbeidsmarkt van zorg en welzijn.

Jouw collega’s weten jou te vinden voor het bespreken van arbeidsmarktvraagstukken en bijbehorende oplossingen. Daarnaast weet jij op basis van de beschikbare informatie te komen tot passende projectideeën voor de regio, die je met de projectleiders bespreekt.

Samenwerking in ons regionale netwerk van zorgorganisaties, onderwijs en gemeenten staat altijd centraal. Jouw activiteiten zijn erop gericht om deze samenwerking te versterken.

Met jouw inzet draag jij bij aan het realiseren van onze doelstelling: zorgen voor voldoende en goed gekwalificeerd zorgpersoneel voor de regio Zuid-Holland Zuid.

Word jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt kennis van actuele ontwikkelingen en problematieken met betrekking tot de regionale en landelijke arbeidsmarkt(ontwikkelingen) en de zorg- en welzijnssector.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
  • Je hebt ervaring met het opstellen van toegankelijke en heldere adviezen, rapportages en het geven van presentaties.
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken;
  • Je kunt betekenis geven aan arbeidsmarktinformatie, waardoor jij werkgevers helpt in hun organisatie en beleidsvoering;
  • Je werkt graag in een netwerkorganisatie;
  • Je hebt oog voor de verschillende belangen van onze samenwerkingspartners en weet hier soepel mee om te gaan;
  • Je hebt kennis van en passie voor de zorg- en welzijnssector;
  • Je hebt een hbo+/academisch werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring.

De dagen stemmen we samen af en je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring conform CAO VVT FWG 55 (€ 2.533 - € 4.021).

Je collega’s bij de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

In deze functie werk je zelfstandig, maar verwachten we wel dat je je inzet voor verbinding met de rest van het team. Dit team bestaat uit een directeur-bestuurder, projectleiders en een communicatiemedewerker. Daarnaast wordt er momenteel een project assistent en nog een strategisch projectleider geworven. Je collega’s zijn enthousiast en deskundig. Plezier, verantwoordelijkheid, sparren en ontwikkelen kenmerken ons kleinschalige team. We werken vanuit ons kantoor in Dordrecht.

Over de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Bij de werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid in Dordrecht zijn 29 zorg-, welzijn en onderwijsorganisaties uit de regio aangesloten. We bevorderen samenwerking in de regio, met als doel voldoende en goed geschoold zorgpersoneel in de regio.

Wij ondersteunen onze leden (zie: www.zorgenwelzijnzhz.nl/organisatie), waarbij faciliteren, adviseren en verbinden kernwoorden zijn. Dit doen we met een enthousiast en deskundig team. Je standplaats is Dordrecht.

Contact

Wanneer je graag meer wilt weten over de functie, neem dan contact op met Lydia van Baak (06-41599483 of via l.van.baak@zorgenwelzijnzhz.nl). Of neem een kijkje op  www.zorgenwelzijnzhz.nl.

Jouw reactie

Jouw motivatiebrief of voorstelfilmpje met CV kun je uiterlijk 25 januari 2020 mailen naar Lydia van Baak (l.van.baak@zorgenwelzijnzhz.nl).

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Nieuws

23-09-2020 - Nieuwsbrief september 2020

18-09-2020 - Uitnodiging webinar 'De vitale medewerker' met Sabine Uitslag op 15 oktober

15-09-2020 - Wat staat er in de Miljoenennota over Zorg en Welzijn?

Meer nieuws...

Agenda

29-09-2020, 09:00 - 11:00
Opleidersnetwerk

29-09-2020, 13:00 - 14:00
Inspiratiesessie Generatie Z

01-10-2020, 14:00 - 15:30
Webinar Behoud en duurzame inzetbaarheid in tijden van crisis

Meer agenda...

Overzicht van onze laatste 5 nieuwsbrieven:

16-07-2020 - Halfjaarverslag eerste helft 2020

26-06-2020 - Nieuwsbrief juni 2020

16-04-2020 - Nieuwsbrief april 2020, corona special

Nieuwsflits-corona-mrt-2020

Nieuwsflits-mrt-2020

Meer nieuwsbrieven...

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter