VACATURE

Vacature: Programmamanager arbeidsmarkt (32 - 36 uur p/w)

Heb jij sterk ontwikkelde voelsprieten, leg je makkelijk contact en ben je in staat om partijen met verschillende belangen te laten samenwerken? Wil jij je inzetten voor een gezonde arbeidsmarkt in de zorg- en welzijnssector? Werk je graag in een klein en dynamisch team met een groot regionaal netwerk? Zie jij kansen in (arbeidsmarkt)ontwikkelingen en kun jij deze kansen vertalen naar projecten of initiatieven die impact hebben op de regionale arbeidsmarkt van zorg- en welzijn? Dan nodigen wij je uit om ons team te komen versterken!

Wat ga je doen?

Jouw inzet is erop gericht te borgen dat in de regio, nu en in de toekomst, voldoende gekwalificeerde zorgverleners zijn om invulling te geven aan de zorgvraag in de regio. Dit doe je door het aanjagen en aansturen van projecten die passen bij onze doelstelling: zorgen voor voldoende en goed gekwalificeerd zorgpersoneel voor de regio Zuid-Holland Zuid. Je houdt overzicht over de verschillende projecten en de samenhang daartussen. Daarnaast zie je kansen voor nieuwe projecten en kun je op strategisch niveau meedenken wat nodig is voor een stabiele arbeidsmarkt in zorg en welzijn.  Je gaat aan de slag met projecten rondom innovaties op de arbeidsmarkt, digitale vaardigheden van medewerkers en het binden en boeien van zorgpersoneel. Doorlopend komen hier nieuwe projecten en activiteiten bij. Je bouwt aan duurzame samenwerkingsrelaties en bent daarom geregeld te vinden bij de organisaties waar wij voor werken. Je bent in staat beleidskeuzes vanuit het ministerie van VWS te vertalen naar implicaties in de regio, om deze vervolgens om te zetten naar concrete plannen en projecten. Samenwerking in ons regionale netwerk van zorgorganisaties, onderwijs en gemeenten staat altijd centraal.

Word jij onze nieuwe collega?

 • Samenwerken en verbindingen leggen zijn voor jou van zelfsprekend;
 • Je bent in staat de grote lijnen vast te houden, terwijl je diverse projecten tegelijkertijd aanstuurt én mede uitvoert;
 • Je hebt oog voor de verschillende belangen van onze samenwerkingspartners en weet hier soepel mee om te gaan;
 • Je bent een echte netwerker en houdt ervan snel contacten op te bouwen;
 • Je vervangt de directeur-bestuurder bij overleggen en bijeenkomsten waar nodig;
 • Je werkt gestructureerd en kunt ideeën tot concrete uitwerking brengen;
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je presenteert duidelijk en met enthousiasme;
 • Je hebt kennis van en passie voor de zorg- en welzijnssector;
 • Je hebt een hbo+/academisch werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar projectleiders- en adviseurservaring.
 • Ervaring in een netwerkorganisatie is een pré.

De dagen stemmen we samen af en je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring conform CAO VVT FWG 60 (€ 3.088 - € 4.583).

Je collega’s bij de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

In deze functie werk je zelfstandig, maar we verwachten wel dat je je inzet voor een goede verbinding met het team. Dit team bestaat uit projectleiders, een communicatiemedewerker en een directeur-bestuurder. Daarnaast worden momenteel nog een project assistent en een strategisch beleidsadviseur geworven. Je collega’s zijn enthousiast en deskundig. Plezier, verantwoordelijkheid, samenwerken en ontwikkelen kenmerken ons kleinschalige team. We werken vanuit ons kantoor in Dordrecht.

Over de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Bij de werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid in Dordrecht zijn 29 zorg-, welzijn en onderwijsorganisaties uit de regio aangesloten. We bevorderen samenwerking in de regio, met als doel voldoende en goed geschoold zorgpersoneel in de regio.

Wij ondersteunen onze leden (zie: www.zorgenwelzijnzhz.nl/organisatie), waarbij faciliteren, adviseren en verbinden kernwoorden zijn. Dit doen we met een enthousiast en deskundig team. Je standplaats is Dordrecht.

Contact

Wanneer je graag meer wilt weten over de functie, neem dan contact op met Lydia van Baak (06-41599483 of via l.van.baak@zorgenwelzijnzhz.nl). Of neem een kijkje op  www.zorgenwelzijnzhz.nl.

Jouw reactie

Jouw motivatiebrief of voorstelfilmpje met CV kun je uiterlijk 25 januari mailen naar Lydia van Baak (l.van.baak@zorgenwelzijnzhz.nl).

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Nieuws

13-01-2020 - Vacatures

10-01-2020 - Week van Zorg en Welzijn wordt Ontdekdezorg week

24-12-2019 - Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn in het nieuws

Meer nieuws...

Overzicht van onze laatste 5 nieuwsbrieven:

Nieuwsflits-jan-2020

Nieuwsflits-nov-2019

Nieuwsflits-okt-2019

Nieuwsflits-juli-2019

Nieuwsflits-mei-2019

Meer nieuwsbrieven...

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Mail ons of neem rechtstreeks contact met onze collega's op.

sitemap