Arbeidsmarktonderzoek

Strategische personeelsplanning

Als werkgeversvereniging zien we het belang van Strategische Personeelsplanning (SPP). Zowel voor de individuele organisaties als voor de regio is het belangrijk om vooruit te kijken en te anticiperen op de toekomstige arbeidsmarkt. De WGV ZHZ draagt op verschillende manieren bij aan SPP in de regio. Vanuit het Model Zorggebruik voorzien we de regio van arbeidsmarktprognoses. Door inzicht te geven in waar en in welke mate arbeidsmarkttekorten of overschotten ontstaan, kunnen organisaties hun (opleidings)beleid aanpassen aan toekomstige ontwikkelingen.

Informatie over de huidige arbeidsmarktsituatie in de regio is te vinden op het regionale dashboard. Individuele organisaties kunnen ieder jaar deelnemen aan de Arbeidsmarkt Prestatie Kaart (APK). Dit biedt organisaties de mogelijkheid om de eigen organisatie op personeelskenmerken te benchmarken met andere organisaties in de regio.

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Dashboard arbeidsmarkt in beeld

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter