Over ons

Strategische beleidsadviseur arbeidsmarkt (28 - 32 uur p/w)

Heb jij sterk ontwikkelde voelsprieten, leg je makkelijk contact en ben je in staat om partijen met verschillende belangen te laten samenwerken? Wil jij je inzetten voor de zorgsector en werk je graag in een klein en dynamisch team met een groot regionaal netwerk? Dan nodigen wij je uit om ons team te komen versterken!

Wat ga je doen?

Jij gaat in de regio Zuid-Holland Zuid verschillende projecten aanjagen en aansturen die passen bij onze doelstelling: zorgen voor voldoende en goed gekwalificeerd zorgpersoneel voor de regio Zuid-Holland Zuid. Je bouwt aan duurzame samenwerkingsrelaties en bent daarom geregeld te vinden bij de organisaties waar wij voor werken. Een aantal projecten liggen klaar om opgepakt te worden. Een paar voorbeelden: met onze leden uit zowel zorg als onderwijs ontwikkel je vernieuwende opleidingsvormen in de zorg. Je ziet daarbij vooral de kansen en mogelijkheden. Jij bent de spil, die zoveel mogelijk rekening houdt met alle belangen en tot een goed lopende samenwerking weet te komen. Je bent verantwoordelijk voor regionale (scholings)bijeenkomsten waarbij gediplomeerde zorgmedewerkers hun kennis kunnen verdiepen en verbreden. Je gaat samen met zorgorganisaties aan de slag om de zorgsector structureel te promoten in de regio. Ook hierbij heb je oog voor ieders rol en belang. Doorlopend komen hier nieuwe projecten en activiteiten bij. Je bent in staat beleidskeuzes vanuit het ministerie van VWS te vertalen naar de uitdagingen op de regionale arbeidsmarkt om deze vervolgens om te zetten naar concrete plannen en projecten. Samenwerking in ons regionale netwerk van zorgorganisaties, onderwijs en gemeenten staat altijd centraal.


Word jij onze nieuwe collega?


- Samenwerken en verbindingen leggen zijn voor jou van zelfsprekend;
- Je bent in staat diverse projecten tegelijkertijd uit te voeren;
- Je hebt oog voor de verschillende belangen van onze samenwerkingspartners en weet hier soepel mee om te gaan ;
- Je bent een echte netwerker en houdt ervan snel contacten op te bouwen;
- Je vervangt de directeur bij overleggen en bijeenkomsten waar nodig;
- Je werkt gestructureerd en kunt ideeën tot concrete uitwerking brengen;
- Je presenteert en schrijft met enthousiasme en duidelijkheid;
- Je hebt een hbo+/academisch werk- en denkniveau;
- Je hebt kennis van en passie voor de zorg- en welzijnssector;
- Je hebt minimaal 5 jaar adviseurservaring.
- Ervaring in een netwerkorganisatie is een pré.


De dagen stemmen we samen af en je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring conform CAO VVT FWG 60 (€ 2.969 - € 4.407).

Je collega’s bij de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid


In deze functie werk je zelfstandig, maar kan je altijd sparren met de rest van het team. Dit team bestaat uit een directeur, een arbeidsmarktonderzoeker, projectleiders en een communicatiemedewerker. Je collega’s zijn enthousiast en deskundig. Plezier, verantwoordelijkheidsparren en ontwikkelen kenmerken ons kleinschalige team. We werken vanuit het kantoor van één van onze leden in Dordrecht.


Over de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid


Bij de werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid in Dordrecht zijn 28 zorg-, welzijn en onderwijsorganisaties uit de regio aangesloten. We bevorderen samenwerking in de regio, met als doel voldoende en goed geschoold zorgpersoneel in de regio. Wij ondersteunen onze leden, waarbij faciliteren, adviseren en verbinden kernwoorden zijn. Dit doen we met een enthousiast en deskundig team. Je standplaats is Dordrecht. Plezier, verantwoordelijkheid, ontwikkeling en sparren kenmerken ons kleinschalige team.


Contact


Wanneer je graag meer wilt weten over de functie, neem dan contact op met Lydia van Baak (06-41599483 of via l.van.baak@zorgenwelzijnzhz.nl). Of neem een kijkje op www.zorgenwelzijnzhz.nl.


Jouw reactie


Jouw motivatiebrief of voorstelfilmpje met CV kun je mailen naar Lydia van Baak (l.van.baak@zorgenwelzijnzhz.nl).

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Haringvlietstraat 515
3313 EM Dordrecht
Mail ons

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Mail ons of neem rechtstreeks contact met onze collega's op.

sitemap