Duurzame inzetbaarheid

Sterk in je werk week

Samen behoud stimuleren

In de RAAT hebben we als regio afgesproken om ons in te zetten om zoveel mogelijk professionals te behouden voor de zorgsector. Door te investeren in een aantrekkelijke werkomgeving en aantrekkelijk werkklimaat kan de uitstroom worden beperkt. Zorgmedewerkers laten merken dat ze gezien worden, plezier hebben in hun werk en regie houden in hun loopbaan draagt bij aan behoud. Dit past ook direct bij ‘goed werkgeverschap’: het bieden van een aantrekkelijke werkomgeving en leerklimaat.

Individuele organisaties, maar ook als regio zoeken we naar aanpakken om behoud te stimuleren. Daarom organiseert WGV ZHZ van 18 t/m 22 november 2019 de eerste editie van de Sterk in je Werk week in de regio.

Wat houdt het precies in?
Iedere deelnemende organisatie organiseert minimaal één activiteit tijdens de Sterk in je werk week waar de eigen medewerkers én medewerkers van andere deelnemende organisaties aan deel kunnen nemen. De activiteiten kunnen zeer divers zijn, maar zijn gericht op het versterken van de medewerker.

Je kunt hierbij denken aan activiteiten rondom thema’s als:

  • In balans zijn en blijven
  • Mee-veranderen met het werk
  • Oriënteren en ontwikkelen

Benieuwd wat voor activiteiten en workshops er zoal te doen zijn in de derde week van november? Neem dan gauw een kijkje op www.zorgenwelzijnwerkt.nl/sijww

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de Sterk in je werk week? Neem voor meer informatie contact op met Felie Verpalen.

 

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Sterk in je werk week, jij doet toch ook mee?

Sterk in je werk week communicatiekit

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Mail ons of neem rechtstreeks contact met onze collega's op.

sitemap