Duurzame inzetbaarheid

Sterk in je werk week

Samen behoud stimuleren

In de RAAT hebben we als regio afgesproken om ons in te zetten om zoveel mogelijk professionals te behouden voor de zorgsector. Door te investeren in een aantrekkelijke werkomgeving en aantrekkelijk werkklimaat kan de uitstroom worden beperkt. Zorgmedewerkers laten merken dat ze gezien worden, plezier hebben in hun werk en regie houden in hun loopbaan draagt bij aan behoud. Dit past ook direct bij ‘goed werkgeverschap’: het bieden van een aantrekkelijke werkomgeving en leerklimaat.

Individuele organisaties, maar ook als regio zoeken we naar aanpakken om behoud te stimuleren. Daarom organiseerde WGV ZHZ van 18 t/m 22 november 2019 de eerste editie van de Sterk in je Werk week in de regio.

Wat houdt het precies in?
Iedere deelnemende organisatie organiseert minimaal één activiteit tijdens de Sterk in je werk week waar de eigen medewerkers én medewerkers van andere deelnemende organisaties aan deel kunnen nemen. De activiteiten kunnen zeer divers zijn, maar zijn gericht op het versterken van de medewerker.

Je kunt hierbij denken aan activiteiten rondom thema’s als:

  • In balans zijn en blijven
  • Mee-veranderen met het werk
  • Oriënteren en ontwikkelen

Benieuwd naar de reacties uit diverse regio's in het land? Klik hier om naar de landelijke terugblik op de Sterk in je werk week 2019 te gaan.

Sterk in je werk week 2020
I.v.m. de coronacrises zal de Sterk in je werk week in de derde of vierde week van november 2020 in aangepaste vorm plaatsvinden. Hoe dit zal zijn, zal later bekend worden gemaakt via de website en de contactpersonen van de afdeling P&O.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de Sterk in je werk week 2020? Neem voor meer informatie contact op met Felie Verpalen.

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Sterk in je werk week, jij doet toch ook mee?

Sfeerimpressie Sterk in je werk week 2019

Sterk in je werk week communicatiekit

 

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Mail ons of neem rechtstreeks contact met onze collega's op.

sitemap