Samenwerkingen

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid werkt veelvuldig samen met verschillende organisaties en stichtingen om een evenwichtige regionale arbeidsmarkt zorg te kunnen realiseren.

RegioPlus

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid is aangesloten bij RegioPlus. Dit is een landelijk samenwerkingsverband van veertien regionale werkgeversverenigingen binnen de grootste arbeidsmarktsector van Nederland: Zorg en Welzijn. Meer informatie over RegioPlus? Klik hier.

 

 

Drechtsteden

De Drechtsteden hebben een gezamenlijk arbeidsmarktbeleid. Dit regionale actieprogramma richt zich op het verbeteren van de werking van de regionale arbeidsmarkt. Centraal thema is het talent van mensen. De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid is nauw verbonden aan het programma Arbeidsmarktbeleid Drechtsteden. Meer informatie over Drechtsteden? Klik hier.

        

 

Drechtzorg

Drechtzorg is een samenwerkingsverband van 34 zorg- en welzijnsinstellingen, en richten zich op het verbeteren van patiëntenzorg in de regio. De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid werkt samen met Drechtzorg op thema's die raakvlakken hebben met patiëntenzorg en opleidings- of personeelsvraagstukken. Een voorbeeld van een dergelijke samenwerking is Positieve Gezondheid. Meer informatie over Drechtzorg? Klik hier.

     
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Verberg korte vacaturelijst

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter