Instroom en onderwijs

Publicatie Schijnwerper 2020: meer en anders opleiden voor de toekomst

Zorgorganisaties hebben zich, in het kader van de RAAT-afspraken, de afgelopen jaren ingespannen om meer mensen op te leiden. Er is niet alleen meer, maar ook anders opgeleid. Er zijn nieuwe wegen verkend en regionale samenwerkingsverbanden ontstaan, tussen zorgorganisaties onderling en met onderwijsorganisaties.


Schijnwerper 2020

In de publicatie 'Schijnwerper 2020' belichten onze collega-WGV’s SIGRA, VBZ Kam, Viazorg en ZorgZijn werkt mooie voorbeelden van regionale inspanning voor toekomstgericht opleiden. Laat je inspireren hoe je meer en anders kunt opleiden in je organisatie en in de regio door het lezen van de publicatie 'Schijnwerper 2020: meer en anders opleiden voor de toekomst


Leidraad Onderwijs in de praktijk
Een mooie publicatie van onze collega-WGV in het noorden van het land!
De tekorten in zorg en welzijn nodigen uit om na te denken over andere vormen van opleiden, zodat we meer en andere mensen kunnen interesseren voor een baan in zorg en welzijn. Vanuit die gedachte werkten ouderenzorgorganisaties en onderwijsinstellingen onder leiding van ZorgpleinNoord en in nauwe samenwerking met NetwerkZon aan de Leidraad Onderwijs in de praktijk. 'Leidraad Onderwijs in de praktijk' is een informatief en praktisch handboek, waarin de verschillende mogelijkheden voor onderwijs op de werkvloer de revue passeren en praktijkervaringen worden gedeeld. 'Leidraad Onderwijs in de praktijk' helpt om aan de slag te gaan met nieuwe of vernieuwende vormen van onderwijs in de praktijk en te introduceren in de organisatie.

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter