Over ons

Tekorten in de zorg terugdringen, daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!
Wij zoeken een:

Project assistent (20 - 28 uur p/w)

Het nieuws staat er vol mee: personeelstekorten in de zorg. Dat zorgt er voor dat patiënten niet de goede zorg kunnen krijgen die ze verdienen. Ook stoppen veel mensen in de zorg stoppen met het werk, omdat de werkdruk te hoog is. De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid werkt samen met onderwijs en zorginstellingen hard om de personeelstekorten te verminderen. Wil jij het team bij deze belangrijke maatschappelijke opgave ondersteunen? Ben je een administratieve duizendpoot met een passie voor het vak communicatie? En houd je ervan om veel contact te hebben met mensen? Dan nodigen wij jou graag uit in ons kleine – maar dynamische – team!    

Wat ga je doen?

Jij ondersteunt de projectleiders in alle voorkomende werkzaamheden. De ene middag bel je kandidaten op die zich aangemeld hebben voor een gratis loopbaantraject. De volgende ochtend plaats je nieuwsberichten op onze website en haal je input bij je collega’s op voor de volgende nieuwsbrief. Je coördineert de inkoop van gezamenlijke scholingen voor zorgmedewerkers in de regio. Ook ondersteun je bij het voeren van een overzichtelijke projectadministratie. Je bent de steun en toeverlaat van het team als het gaat om afspraken en bijeenkomsten plannen en organisatorisch regelen. Je plaatst berichten op social media, werkt notulen uit en beheert ons CMS-systeem. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan!

Word jij onze nieuwe collega?

- Je hebt mbo werk- en denkniveau;
- Je hebt passie voor de zorg, kennis van of ervaring in de zorgsector is een pré;
- Je helpt graag bij het opzetten en uitvoeren van projecten;
- Je houdt van organiseren en samenwerken;
- Je bent communicatief vaardig en hebt geen moeite om de telefoon te pakken;
- Je werkt gestructureerd en bent nauwkeurig;
- Faciliteren zit je in het bloed;
- Je krijgt energie van veel verschillende werkzaamheden;
- Je bent flexibel, oplossingsgericht en stressbestendig.

De dagen stemmen we samen af en je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring conform CAO VVT FWG 40 (€ 1.940 - € 2.870).

Je collega’s bij de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

In deze functie werk je deels zelfstandig, deels in samenwerking met je teamgenoten. Het team bestaat uit een directeur-bestuurder, projectleiders en een communicatiemedewerker. Momenteel loopt ook de werving voor twee strategische adviseurs. Je collega’s zijn enthousiast en deskundig. Plezier, verantwoordelijkheid, samenwerken en ontwikkelen kenmerken ons kleinschalige team. We werken vanuit ons kantoor in Dordrecht.

Over de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Bij de werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid in Dordrecht zijn 29 zorg-, welzijn en onderwijsorganisaties uit de regio aangesloten. We bevorderen samenwerking in de regio, met als doel voldoende en goed geschoold zorgpersoneel in de regio. Wij ondersteunen onze leden, waarbij faciliteren, adviseren en verbinden kernwoorden zijn. Dit doen we met een enthousiast en deskundig team.

Contact

Wanneer je graag meer wilt weten over de functie, neem dan contact op met Lydia van Baak (06-41599483 of via l.van.baak@zorgenwelzijnzhz.nl). Of neem een kijkje op www.zorgenwelzijnzhz.nl.

Jouw reactie

Jouw motivatiebrief of voorstelfilmpje met CV kun je uiterlijk 7 maart 2020 mailen naar Lydia van Baak (l.van.baak@zorgenwelzijnzhz.nl).

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Haringvlietstraat 515
3313 EM Dordrecht
Mail ons

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Mail ons of neem rechtstreeks contact met onze collega's op.

sitemap