Producten

Ontwikkelwinkel

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Mensen moeten steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen de snelle ontwikkelingen wendbaarheid van medewerkers. Werkgevers die ervoor zorgen dat hun werknemers fit blijven op allerlei levensterreinen, zorgen voor meer duurzame inzetbaarheid.

Om deze reden is de Ontwikkelwinkel gecreëerd! Een handige tool die medewerkers informeert over de mogelijkheden om gezond aan het werk te blijven en dus duurzaam inzetbaar te zijn. Het is gecreëerd op basis van een onderzoek onder 8000 medewerkers van zorgorganisaties. De onderwerpen zijn onderverdeeld in vier hoofdthema’s:

  1. Werkomstandigheden
  2. Werk-privébalans
  3. Vitaal en gezond
  4. Ontwikkeling en loopbaan.

Voor organisaties is het mogelijk het framework en de inhoud van de Ontwikkelwinkel over te nemen voor hun eigen organisatie (in eigen huisstijl), bijvoorbeeld op hun eigen intranet. Vervolgens kunnen zij thema’s en teksten gemakkelijk zelf aanpassen met de informatie van de eigen organisatie. De kosten voor overname van de Ontwikkelwinkel zijn gering. Het betreft enkel inrichting eigen huisstijl en hosting van het webdomein.

Geïnteresseerd in de Ontwikkelwinkel? Neem dan contact op met Lydia van Baak.

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Naar de ontwikkelwinkel

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Mail ons of neem rechtstreeks contact met onze collega's op.

sitemap