Netwerken

Netwerk vitaal & veerkrachtig

De WGV ZHZ is met Drechtzorg en de Dienst Gezondheid en Jeugd ZHZ aanjager van het netwerk Vitaal en Veerkrachtig ZHZ. Bij het netwerk zijn meer dan 25 aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties en gemeenten uit de regio.

De betrokken organisaties hebben samen een pledge ondertekend met uitgangspunten om gezondheid meer vanuit eigen keuzes en verantwoordelijkheid en preventie te benaderen. Zij hebben zich hiermee ook aan het Nationaal Programma Preventie ‘Alles is gezondheid…’ verbonden. Er sluiten zich nog steeds organisaties bij het Netwerk aan. Meer weten? Drechtzorg informeert u graag verder, neem contact op met Neelke Krijgsman of bel 078 654 1407.

Inspiratiesessies

Voor het netwerk en geïnteresseerde organisaties worden elk jaar een tweetal inspiratiesessies georganiseerd. Deze vinden in 2019 plaats op maandagochtend 18 februari en maandagochtend 16 september. Het thema van de inspiratiesessie van 18 febrauri was: 'Positieve gezondheid en de toekomstige zorgmedewerker', waarbij docenten van het Da Vinci College deelden hoe het concept Positieve Gezondheid is verweven in de zorgopleidingen.

Netwerkbijeenkomsten en Gezondheidsagenda

In 2018 hebben de leden van het Netwerk Vitaal en Veerkrachtig ZHZ gezamenlijk de gezondheidsagenda voor ZHZ opgesteld. Doel van deze gezondheidsagenda is het concept positieve gezondheid in de praktijk zichtbaar te maken. Dit gebeurde tijdens de halfjaarlijkse netwerkbijeenkomst.

De volgende netwerkbijeenkomst vindt plaats op 7 november. De uitnodiging met conceptprogramma volgt nog. Geef je t.z.t. op voor de bijeenkomst. 

Wilt u meedoen met het netwerk of meer weten? Klik dan hier of neem contact op Drechtzorg via info@drechtzorg.nl of telefonisch via 078 654 1407.

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Start van het netwerk

Toolbox positieve gezondheid

Toolbox

Maandag 18 februari 2019 - inspiratiesessie

Donderdag 11 april 2019 - netwerkbijeenkomst

Maandag 16 september 2019 - inspiratiesessie

Donderdag 7 november 2019 - netwerkbijeenkomst

 

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Mail ons of neem rechtstreeks contact met onze collega's op.

sitemap