Instroom en onderwijs

IK ZORG campagne

Op 1 november 2018 is de overheid de publiekscampagne IK ZORG gestart. De campagne is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en branche-, beroeps-, werknemers- en werkgeversorganisaties in de sector Zorg & Welzijn. 

Onder het campagnemotto ‘IK ZORG’ laat de campagne Nederlanders zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol het werk is. In IK ZORG staan de portretten van zorgprofessionals centraal. Deze portretten gaan dwars door alle lagen en vakgebieden heen.

IK ZORG is de manier om anderen te laten inzien dat werken in de zorg wel degelijk iets voor hen kan zijn. Omdat je er nooit bij stil hebt gestaan hoe rijk en veelzijdig het werk is. IK ZORG laat anderen zien dat ook zij een plek kunnen vinden in zorg en welzijn.

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Campagne behoud

Campagnefilm voor leerlingen

Campagnefilm IK ZORG

Dowload campagnemateriaal en meer informatie over het inzetten van de campagne.

Toolkit

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter