Duurzame inzetbaarheid

Gezond & Zeker

Gezond & Zeker biedt professionals op de werkvloer tools & tips voor op de werkvloer. Daarbij zijn de onderwerpen zo breed als het onderwerp ‘duurzame inzetbaarheid’. Van tips voor het verminderen van fysieke belasting tot aan tools voor een training aan mantelzorgers. Van het nieuwe hulpmiddelenboekje tot aan tips om zelf fit te blijven. Of wat dacht je van de zelfredzaamheidsradar of de app veilig huisbezoek?

Daarnaast organiseert Gezond & Zeker elk jaar een inspiratiedag voor zorgprofessionals: een groots evenement waar meer dan 10.000 bezoekers hun kennis komen verrijken om Gezond & Zeker zorg te kunnen verlenen! 

De website van Gezond en Zeker bevat naast tools en tips ook gratis e-learningmodules en gratis downloads met handige hulpmiddelen of handleidingen. Allemaal zeer bruikbare instrumenten voor zorgprofessionals die voor de uitdaging staan om het fysiek zware vak goed uit te kunnen blijven oefenen.

Heeft u vragen over Gezond & Zeker of behoefte aan een regionale Gezond & Zeker-dag? Neem dan contact op met Lydia van Baak.

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Mail ons of neem rechtstreeks contact met onze collega's op.

sitemap